icon-close

Retail, B2B, pers, influencers & samenwerkingen | Vazen Atelier

Werk met ons samen

Het Vazen Atelier verkoopt en levert direct aan consumenten. Omdat wij eigen producent zijn met ons eigen Atelier en tevens exclusief patent hebben op onze producten, werken wij met Vazen Atelier ook samen met andere bedrijven.

 

Retail

Heb je een branchegerichte winkel en krijg je vragen naar de exclusieve ontwerpen van het Vazen Atelier? Als retailer mag je het Vazen Atelier-merk ook in jouw winkel verkopen. Nota bene: hiervoor geldt een minimale afname. Neem contact met ons op via onze interieurgroothandel Van Roon Living via [email protected] o.v.v. Vazen Atelier en we zien jouw aanvraag graag tegemoet. 

 

B2B

Heb je een branchegericht KvK-nummer en wil je het Vazen Atelier-merk als luxe-accessoire in de aankleding van jouw kantoor, horecaproject, nieuwbouwproject etc, toevoegen? Wij leveren ook aan de B2B-sector. Nota bene: hiervoor geldt een minimale afname. Neem contact met ons op via onze interieurgroothandel Van Roon Living via [email protected] o.v.v. Vazen Atelier en we zien jouw aanvraag graag tegemoet. 

 

Pers, stylisten, influencers & samenwerkingen

Wij staan open voor samenwerkingen met de media in de vorm van prijsvragen, barterdeals en meer. Neem contact met ons op via [email protected] o.v.v. Persaanvraag/Samenwerking en we zien jouw aanvraag graag tegemoet.